Giulia Albérgo Durrës

Bulevardi Epidamn
2001 Durrës
Albania

www.facebook.com/Giulia-Albergo-102639568626352

info@albergogiulia.al

+355 69 40 79 386

DIE
HËN
MAR
MËR
ENJ
PRE
SHT

A jeni pronar i kësaj biznesi?
Sugjeroni një ndryshim

Hotel/B&B

flag SQ
0 Commenti

Giulia Albérgo Durrës

DETAJE

 • Contacts (Pika)

    Cel:  +355 69 40 79 386Tel: + 355 52 500 202E-mail: info@albergogiulia.alWeb: www.albergogiulia.al

 • Welcome (Zona)

  Giulia Albergo, një godinë 3-katëshe e cila ka vendndodhjen në Qytetin e Durrësit; 50m afërAmfiteatrit, dhe 100 m afër Portitë Durrësit. Tirana International Airport ndodhet vetëm 25,7 kmlarg godinës tonë. Gjithashtu, lokacioni në Bulevardin Epidamn e bën qendrën e qytetit lehtësishttë aksesueshme në këmbë nga klientët. Një aset tjetër kulturor, siç është Torra Venecianendodhet vetëm 80 m larg Giulia Albergo. Ne ofrojmë komoditetin më të mirë dhe bashkëkohorpër klientët tanë.   Vlerat tona fokusohen në: ● Shërbim klienti 24 h● Lokacion afër qëndrave kryesore kulturore të qytetit● Lehtësisht i aksesueshëm për zonat ku mund të shijosh bregdetin e detit Adriatik● Shërbimin cliësor me çmimet më të mira në treg

 • Suite (Pika)

  Përfshihet:  Mëngjes bufe Air conditioner Free parking Internet pa limit Flat Screen Tv Kasaforte Mini Bar Room Service Set peshqirësh & robdoshambr Tharëse flokësh Aksesorë higjene bazë në cdo dhomë  Five-star sleeping bed (dysheqet e certifikuara nga OEKO -TEX )Shënim: Për grupet ofrojmë cmime te ndryshme ku përfshihen dhe oferta.  

 • Standard room (Pika)

  Përfshihet:  Mëngjes bufe Air conditioner Free parking Internet pa limit Flat Screen Tv Kasaforte Mini Bar Room Service Set peshqirësh & robdoshambr Tharëse flokësh Aksesorë higjene bazë në cdo dhomë  Five-star sleeping bed (dysheqet e certifikuara nga OEKO -TEX )Shënim: Për grupet ofrojmë cmime te ndryshme ku përfshihen dhe oferta.  

 • Doble room (Pika)

    Përfshihet:  Mëngjes bufe Air conditioner Free parking Internet pa limit Flat Screen Tv Kasaforte Mini Bar Room Service Set peshqirësh & robdoshambr Tharëse flokësh Aksesorë higjene bazë në cdo dhomë  Five-star sleeping bed (dysheqet e certifikuara nga OEKO -TEX )Shënim: Për grupet ofrojmë cmime te ndryshme ku përfshihen dhe oferta.  

Më shumë tours seshpejti